Veelgestelde Vragen

Wat zijn de verzendkosten?
Happylisz hanteert de volgende verzendtarieven:

Nederland
Brievenbuspakketje: €3,95.
Pakketpost: €4,95.
Voor sommige producten zoals de Spirit Animal Hangers rekenen we geen verzendkosten.
Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden.

België
Brievenbuspakketje €6,95.
Pakketpost: €9,95.
Bestellingen boven de €150,- worden gratis verzonden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Ons streven is altijd om je bestelling binnen 2 – 3 werkdagen te verzenden. Mocht het voorkomen dat producten onverhoopt toch niet op voorraad zijn, krijg je van ons bericht. We hebben ook artikelen met een zogenaamde verwachte leverdatum (zoals Orgonites op Afstemming e.d), deze producten worden veelal op bestelling gemaakt en kennen daarom een langere levertijd. De aangegeven leverdatum is altijd indicatief. Mocht we deze datum niet redden dan nemen we contact met je op.

Heb je een Orgonite op Afstemming, Op Maat of Ter Nagedachtenis besteld? Je ontvangt van ons dan nog een inlog voor de Volg Jouw Orgonite pagina. Hierop kun je het maakproces van je bestelling(en) stapsgewijs volgen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Het afhalen van bestellingen is, op afspraak, mogelijk bij ons in Heemskerk (Noord-Holland). Je kunt bij het afrekenen kiezen voor de optie ‘Afhalen in Heemskerk’. Na ontvangst van je bestelling zullen we contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Op welke manieren kan ik betalen?
We gebruiken Mollie om onze betalingen te verwerken. Het kan daarom voorkomen dat je de naam Mollie ook tegenkomt op je bankafschriften. We ondersteunen momenteel betalingen middels iDeal, PayPal, Klarna (Achteraf Betalen), SOFORT Banking en Bancontact.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik jullie bereiken?
Het kan natuurlijk zijn dat je andere vragen hebt aan ons, neem in dat geval contact met ons op middels het contactformulier of via info@happylisz.nl.

All search results
Scroll naar top