hoe ga ik te werk?

De eerste Orgonite die ik maakte was in 2016. Ik had online een starters pakket gekocht en ben toen gelijk aan de slag gegaan. Ik voelde in hoeveel lagen de Orgonite moest hebben, welke steen erin mocht, welke energie en welke metaalsoort ik moest verwerken. Ik had nog totaal geen idee hoe de orgonite er uiteindelijk uit kwam te zien, maar ik ben gewoon gaan maken en deed wat op dat moment goed voelde. Heerlijk om zo te kunnen werken!

Ik weet nog heel goed hoe zenuwachtig ik was toen ik de mal kon verwijderen na het uitharden. Was hij goed gelukt? Viel hij niet uit elkaar? Was de energie fijn? Uiteindelijk was hij echt prachtig en vandaag de dag ben ik er nog steeds mega blij mee! Nu, meer dan 4 jaar later, werk ik eigenlijk nog hetzelfde, alleen ben ik ook Orgonites op afstemming gaan maken; speciaal voor de energie van een persoon, een ruimte of een evenement en is het ook mogelijk om Orgonites ter Nagedachtenis te laten maken; een Orognite met as van een dierbaar persoon of (huis)dier.

Het is ontzettend mooi hoe energie te werk gaat. Iedere Orgonite heeft zijn eigen helende werking. Ze zorgen niet alleen voor bescherming tegen stralingen, wifi en nagatieve energieën, maar ondersteunen je ook in de processen en helende reizen waar jij op dat moment doorheen gaat. Orgonite is een hele krachtige tool om blokkades te ontleden en te helen tot aan de diepe lagen van jou zijn. Zodat jij je lekker voelt in jouw lichaam en volledig aanwezig kunt zijn, hier op deze prachtige aarde. 

Ik werk op 5 verschillende manieren, ik beschrijf ze kort per optie hieronder. Hopelijk geven deze beschrijvingen een helder beeld van de orgonites die te vinden en te bestellen zijn bij Happylisz.

Liefs, Melissa

Deze Orgonite is compleet afgestemd op jouw energie, (werk)ruimte of evenement.

Afgestemde Orgonite voor een Persoon:
Doormiddel van jou naam en een recente duidelijke foto laat ik alles door mij heen stromen, zo voel ik in welke stenen, kleuren, metalen, symbolen ik mag gaan gebruiken. Ik voel ook in welke energie voor jou op dit moment het beste is bij het proces waar je nu doorheen gaat.

Afgestemde Orgonite voor een Ruimte:
Deze Orgonite word speciaal voor een ruimte gemaakt; denk hierbij aan een huiskamer, kantoor, atelier, wachtkamer of praktijkruimte. Ook een hotel lobby of restaurant zijn opties. Doormiddel van een foto en een ‘plattegrond’ van het gebouw kan ik energetisch door de ruimte lopen en voelen wat deze ruimte nodig heeft. In een wachtkamer van de huisarts komen bijvoorbeeld veel mensen die zich op dat moment niet helemaal lekker voelen, dan is het heel prettig als de ruimte continu energetisch gereinigd word zodat het er altijd fris en open voelt.

Afgestemde Orgonite voor een Evenement: 
Deze Orgonites worden speciaal gemaakt voor een evenement dat gaat plaatsvinden. Hierbij vraag ik om de datum van het evenement en tune ik in op de visie en intentie van dat evenement om zo in te voelen hoe de Orgonite of Orgonites de personen tijdens dit evenement hij beste kan ondersteunen in hun reis. Deze Orgonites kunnen vervolgens op de tafels of in de meditatie kring worden neergezet. Als extra toevoeging kan er ook een Orgonite buisje worden gemaakt voor iedereen die aanwezig is tijdens dit evenement, met dezelfde energie als de Orgonite piramide. Deze kunnen bezoekers bij zich dragen waardoor de energie van het evenement nog langer doorwerkt.

Deze Orgonite komt tot stand vanuit mijn intuïtie en tijdens het gieten krijg ik ook energie en informatie door van mijn engelen en gidsen; dit laat ik door mij heen stromen. Wat heel bijzonder aan deze soort Orgonite is, is dat ik ze niet speciaal voor iemand maak, maar dat de Orgonite altijd bij de juiste plek terecht komt, alsof ik hem onbewust toch voor die persoon heb gemaakt. Voor mij voelt het altijd alsof de Orgonite zijn eigenaar kiest. Onwijs magisch! Deze orgonites zijn dus al gemaakt en direct beschikbaar in de webshop. Deze Orgonites zijn uniek, omdat ze allemaal maar een keer te maken zijn.

Deze collectie is gemaakt met een heldere intentie. Ik merk dat sommige mensen behoefte hebben aan dezelfde energieën omdat zij door een soortgelijk proces heengaan. Hiervoor heb ik een vaste collectie gecreërd die telkens weer uitgebreider word. Van deze Orgonites worden er meerdere gemaakt en ze kunnen ook nabesteld worden als ze tijdelijk uitverkocht zijn. Deze Orgonites zijn direct leverbaar als ze op voorraad zijn. 

Deze Orgonite maak ik compleet samen met jou! Heb jij al een visie of een werking voor een orgonite en wil je hem graag tot leven brengen? Dat kan! Samen met jou ga ik in gesprek om duidelijk te krijgen wat je graag zou willen. De edelstenen en kleuren kun je dus zelf kiezen. Eventueel is het toevoegen van voorwerpen zoals bijvoorbeeld schelpen of kruiden ook mogelijk.

Een gedenk Orgonite heeft een grote emotionele waarde. Het is namelijk een orgonite waarin een dierbare herinnering zit opgeslagen in de vorm van het as of een andere tastbare herinnering van een dierbaar persoon of (huis)dier.

Een Orgonite ter nagedachtenis maak ik in afstemming met de overleden dierbare, amen met hem of haar werk ik aan het creëren van de door jouw gekozen Orgonite. Zo kiezen we samen de edelstenen, het metaal, de kleuren en de algemene energie.

Het is een prachtige wijze om de energie van jouw dierbare te kunnen voelen. Je hebt een fysiek product dat je kunt vastpakken als je het even moeilijk hebt en steun kunt gebruiken.

Heb je zelf al kleuren en edelstenen in gedachten, dan is het uiteraard ook mogelijk om deze te verwerken.

All search results
0
  0
  Winkelmandje
  Je winkelmandje is leegTerug naar winkel
   Bereken verzending
   Kortingscode toepassen
   Scroll naar top
   Wachtlijst voor Orgonites

   Meld je aan voor de volgende bestelronde

   Ontvang een email als de volgende bestelronde voor Orgonites op bestelling opengaat.