Over Mij

Hi lief mens, Welkom bij Happylisz.

Ik ben Melissa Besteman en ik zal mij even voorstellen.

Vanaf jongs af aan ben ik al erg gevoelig, keek ik anders naar de wereld dan de directe mensen om mij heen en werd ik vaak niet begrepen. Ik heb mij toen heel jong al voor veel dingen afgelopen en leerde mijzelf aan dat het niet oké was deze dingen te voelen of zien. Ik had er als het ware een angst voor gecreëerd. In 2012 werd ik 18 en sloeg alles om, ik kreeg een buikgriep en naderhand bleef er een stukje ontstoken maag over. Mijn lichaam was het zat en wilde zichzelf uiten. Veel angsten, pijn, misselijkheid en emotionele pijnen kwamen naar boven van de jaren dat ik het allemaal had weggestopt. De regulieren artsen konden mij niet goed helpen waardoor ik een andere weg ben gaan zoeken.

 Al vrij snel kwam ik uit bij het spirituele en toen ging alles eigenlijk heel snel. Ik kwam in aanraking met Reiki en met Orgonite op hetzelfde moment en ik was in een oog opslag verliefd. Reiki en Orgonite hebben mij heel erg geholpen met de zoektocht naar mijzelf en nog steeds leer ik iedere dag weer bij.Tijdens het maken van de Orgonites merkte ik dat het maken ervan al een healing en transformatie proces opzich is. Met iedere Orgonite die ik maak vind er een heling plaats in mij en het collectief. Ik ontwikkel mij keer op keer weer bij iedere Orgonite die ik maak. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik met deze prachtige energieën en elementen mag werken compleet in afstemming en vanuit mijn intuïtie. Om het dan uiteindelijk met jullie te mogen delen is werkelijk iedere keer weer een magisch kado.

 Naast de Orgonites maak ik samen met Anthony (mijn vriend) Vegan geurkaarsen. Dit is een hele andere soort creativiteit, maar we genieten er allebei met volle teugen van! En dat het huis overheerlijk ruikt tijdens het maken en branden is natuurlijk mooi meegenomen!

Hieronder is ook nog een video te vinden waarbij je nog meer over mij kan leren, veel kijkplezier! Als je op de hoogte wilt blijven van iedere video die ik maak kun je je hier abonneren! <3 

Bij vragen neem gerust contact op: cervusvigor@gmail.com

Liefs, Melissa <3

 
All search results
Scroll naar top