Happylisz Header Banner
handgemaakte producten met een spirituele touch
orgonites
edelstenen
room diffusers
thee & kruiden
geurkaarsen
suncatchers
waxmelts
cadeauboxen
orgonites
geurkaarsen
edelstenen
suncatchers
room diffusers
waxmelts
kruidenthee
cadeauboxen

Bekijk alle categorieën >

Happylisz - Adventskalender 2022

happylisz adventskalender 2022

Hij is er weer; de Happylisz Adventskalender. We hebben dit jaar gekozen voor een At Home in Nature thema voor onze mand. De kalender is gevuld met producten die je terug kunt vinden in ons eigen assortiment, zoals orgonites, geurkaarsen, thee, waxmelts en edelstenen. Sommige producten zijn fullsize, andere hebben een kleinere en creatieve invulling gekregen. De cadeautjes zijn door onszelf ingepakt. In totaal vind je 24 verrassingen; Zo begin je elke dag tot kerst met een cadeautje!

over ons

Wij zijn Melissa & Anthony en samen vormen we Happylisz.

Bijna al onze producten zijn handgemaakt. Je kunt bij ons terecht voor Orgonites, geurkaarsen, waxmelts, room diffusers, kruidenthee, edelstenen en meer. Daarnaast werken we graag samen met andere kleine ondernemers die ook handgemaakte producten leveren, zoals de edelsteen zeep en een deel van onze ansichtkaarten. Ook vinden we het fijn om met het maken van onze producten ook iets bij te dragen aan goede doelen.

We zien in Happylisz meer dan een webshop, we zien onze werkzaamheden namelijk als een verlengstuk van onszelf. Het droomproject van verspreiden van liefde en licht waar we elke dag aan mogen werken en bouwen. Om elke dag van te leren en te genieten. We hebben een geweldig ruime zolderkamer die compleet is ingericht voor Happylisz. Als maakplek en ruimte voor nieuwe en creatieve ideeën. Een ruimte om te zijn, te maken, te ervaren en te genieten van al dat moois dat we mogen betekenen voor jullie.

nieuwe orgonites

nieuwe producten

producten per thema

sterrenbeelden
spirit animals
chakra's
jaarfeesten & hekserij
sterrenbeelden
chakra's
spirit animals
jaarfeesten

ervaringen van anderen

informatie

Unieke Orgonites - Adoptie

wat is orgonite?

Een Orgonite, ook wel eens Orgone genoemd, is een bundeling van levensenergie. Deze energie kennen we ook onder de namen Chi, Ki of Prana. Zie Orgonite als een tool om met deze levensenergie te werken; om negatieve energie te transformeren naar positieve energie. Door een Orgonite in lagen op te bouwen creëer je dat de negatieve energieën door de lagen heen gezuiverd en getransformeerd worden. Iedere laag kent een andere functie.

wat zijn spirit animals?

Spirit animals kun je zien als een vorm van gidsen. Ze geven je inzichten, wijsheid en kracht in jouw spirituele zoektocht. Sommige dieren blijven je hele leven lang bij je. Andere zijn er voor een kortere periode en blijven net zo lang tot dat je hun lessen hebt geleerd en je ze niet meer nodig hebt. Door de gewoontes van het dier te bestuderen kan je dingen van ze leren. Het kan zijn dat het dier iets van je terug vraagt, dit is per dier en per mens verschillend.

Gouden Driehoek - Trommelsteen - Happylisz

edelstenen encyclopedie

De edelstenen encyclopedie van Happylisz is een overzichtelijk edelsteen ABC met een overzicht van alle stenen die we als trommelstenen in ons assortiment hebben. Je vind van elke edelsteen algemene informatie over de kleur, de toegeschreven werkingen en de vindplaats, maar ook bijvoorbeeld met welk chakra en sterrenbeeld ze corresponderen. 

blog

Anthony

Het Sterrenbeeld Tweelingen

Een Tweelingen persoonlijkheid kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Als Tweelingen kun je veranderlijk zijn en een ‘tegenstrijdig’ karakter hebben. Dit kan positief zijn, maar ook negatief uitpakken. Een Tweelingen kan zich namelijk gemakkelijk aanpassen aan situaties en gemakkelijk contact leggen met nieuwe mensen. De wispelturigheid van de Tweelingen kan er echter ook voor zorgen dat

lees meer »
Anthony

Het Jaarfeest Beltaine

De lente is op zijn hoogtepunt en de aanloop naar de zomer is gestart. De wereld om ons heen is tot bloei gekomen. Het vee graast vrolijk in de weides, bloemen stralen in de grasvelden en de moestuinen en bomen laten trots hun eerste bloesems en vruchten zien. De natuur is hersteld in zijn kracht

lees meer »
Anthony

Het Sterrenbeeld Stier

Een stier persoonlijkheid is een doorzetter met een sterkte wilskracht en is een persoon op wie je kunt vertrouwen. Het sterrenbeeld is namelijk stabiel en in balans. Een stier houdt echter niet van veranderingen en is daarom vaak conservatief ingesteld. De bekendste eigenschap van een stier is waarschijnlijk zijn koppigheid; dit kan zowel positieve als

lees meer »
Scroll naar top
[]