fbpx

Lifestyle ❤︎ Review Wereldbol, Wereldkaart en Steden Poster!

Hi lief mens! Reizen en wereld kaarten zijn helemaal in op het moment, je kunt het zo gek niet bedenken! Ik heb vandaag een review voor jullie van een prachtige wereldbol van kurk en een wereldkaart op plexiglas; benieuwd wat ik er van vind? Lees dan vooral verder!

Toen ik deze wereldbol zag was ik meteen verliefd! Het is niet zo’n standaard wereldbol die je overal ziet en heeft ook nog eens een extra functie! Doordat hij gemaakt is van kurk kun je ook nog eens met kleine pinnetjes of vlaggetjes aangeven waar je allemaal al bent geweest! Ontzettend leuk maar ook handig! Bij deze bol zaten pinnetjes bijgeleverd, maar deze hadden allemaal dezelfde kleur. Aangezien wij met ze tweeën waren en allebei op andere plekken zijn geweest wilde wij eigenlijk allebei onze eigen kleur, maar deze zijn gemakkelijk online te vinden.

De print op de bol is prachtig gedaan, overal even mooi en even strak. Geen wazige plekken wat je soms wel ziet. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van deze wereldbol en wat staat hij prachtig in huis! Het is een echte eyecatcher. Als ik dan een minpuntje mag geven aan de wereldbol dan is het dat de pinnetjes er niet heel diep in gaan, wij hadden namelijk ook vlaggetjes erbij besteld maar die steken er dan tot heel hoog uit. Het kan, maar ziet er toch net iets minder mooi uit.

Ik wist dat mijn stiefvader (vinden jullie dat ook zo’n stom woord? Laten we hem Menno noemen :)) opzoek was naar een wereldkaart voor mijn zusje, mijn zusje is momenteel 6 jaar en zit in groep 3. Ze vind alles ontzettend interessant en dus leek het mij leuk om haar een wereldkaart cadeau te doen, zodat ze alvast kon leren hoe de wereld eruit ziet, waar wij ons bevinden en hoe de landen om ons heen eruitzien en welke namen er dan aan vast zitten.

We hebben uiteindelijk gekozen voor een simpele wereldkaart met alle nodige informatie erop, ze hebben voor kinderen onwijs veel keuze; van allerlei kleurtjes tot dieren op de kaart en noem maar op! Plexiglas leek ons een goed idee omdat dit toch net iets meer schade bestendig is dan een canvas druk. Het uitpakken van de wereldkaart was een groot feest! Ze was er erg blij mee en had meteen al allerlei vragen. Ik weet zeker dat ze er veel plezier van zal hebben en wie weet noemt ze de volgende keer al wel een paar landen voor me op! Ook deze druk is weer prachtig gedaan, erg scherp en zeker aan te raden! De enigste opmerking die ik heb is dat nergens aangegeven stond dat er nog een folie over het plexiglas heen zat, op de folie zaten behoorlijk wat grote en lelijke krassen, waardoor ik in eerste instantie dacht dat ik een beschadigd exemplaar had gekocht. Maar gelukkig staat de klantenservice snel voor je klaar om het op te lossen; het bleek bij ons alleen de folie te zijn en die ik niet had gezien! 

Als laatste kwamen voor ook nog voorbij alle prints van de hoofdsteden. Ook deze zijn de laatste tijd mega in en ook ik vind ze mega tof! Aangezien we nu weer in Haarlem wonen kon deze natuurlijk niet ontbreken. We hebben gekozen voor de print op poster en ook deze print is weer prachtig gedaan! Erg stevig papier dus je zou hem ook zonder lijst heel mooi kunnen ophangen. Deze steden prints voegen echt wat toe aan je interieur, ik vind ze prachtig! 

Al met al ben ik ontzettend tevreden met onze bestelling bij wereldkaart en ik raad zeker aan er een kijkje te nemen, ze hebben ontzettend veel keuze. Goede kwaliteit voor een mooie prijs! Wist je dat je ook je eigen foto collage op canvas kan laten drukken? 

Waar wil jij nog graag heen op de wereld? 

Veel liefs,

Melissa! Xx ♥︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Lees vorig bericht:
Wat zijn Spirit Animals? Hoe kom je erachter wat jou Spirit Animal is?

Wat zijn Spirit Animals Spirit Animals ook wel Totemdieren of krachtdieren genoemd, wat zijn dat nou eigenlijk? En hoe kom...

Sluiten