fbpx

Wat zijn Spirit Animals? Hoe kom je erachter wat jou Spirit Animal is?


Wat zijn Spirit Animals

Spirit Animals ook wel Totemdieren of krachtdieren genoemd, wat zijn dat nou eigenlijk? En hoe kom je erachter wat jou Spirit Animal is?
Spirit Animals zijn een andere vorm van gidsen. Ze geven je inzichten, wijsheid en kracht in jouw spirituele zoektocht. Sommige dieren blijven je hele leven lang bij je, andere zijn er voor een kortere periode tot dat je hun lessen hebt geleerd en je hun niet meer nodig hebt. Door de gewoontes van het dier te bestuderen kan je dingen van ze leren. Het kan zijn dat het dier iets van je terug vraagt, dit is per dier en per mens anders. 

Jouw spiritueel dier ontmoeten

Wil jij graag kennis maken met jou Spirit Animal? Dan heb ik een aantal tips voor je.
Je kunt je Spirit Animal vinden doormiddel van meditatie en reizen. Op YouTube kun je allerlei geleiden meditaties vinden om je Spirit Animal te ontmoeten. Zelf heb ik mijn Spirit Animal mogen ontmoeten tijdens een aardings oefening met visualisatie. Hieronder deel ik graag met jullie een korte visualisatie/meditatie:

Zet beide voeten op de grond en sluit je ogen, adem een keer diep in en adem rustig weer uit. Als je de rust hebt gevonden kijk je naar een open veld met eromheen de bos rand. De zon schijnt fel, de lucht is blauw en er is een klein briesje, de wind gaat door je haren. Neem de heerlijke geur van dit stukje natuur in je op. In de verte komt er een dier aan, langzaam jou kant op. Hij kan wat schichtig zijn. Blijf rustig staan en wacht tot het dier steeds en beetje dichterbij komt. Kijk naar hem met vriendelijke ogen en een open houding. Begroet het dier maar als het dichtbij genoeg is, misschien mag je hem zelfs al aanraken, probeer het maar. Bedank hem of haar voor deze ontmoeting en kom weer terug in het heden, adem nog een keer diep in en uit.

Het kan zijn dat je tijdens deze visualisatie of tijdens de geleide meditatie nog geen dier ontmoet, wees niet getreurd, dit vraagt soms wat oefening. Het kan ook zijn dat het dier zich wel wilt laten zien, maar dat hij het nog eng vind om dichter naar je toe te komen, hierbij is het belangrijk om de visualisatie vaker te doen om zo een band met het dier op te bouwen. Schrik niet als er tijdens de visualisatie meerdere dieren op je af komen, dit zijn dan momenteel al jou Spirit Animals.

Onthoud dat ALLE dieren Spirit Animals kunnen zijn; van mieren tot leeuwen en van herten tot honden.

De volgende manier waarop je erachter kunt komen wat jou Spirit Animal is, is doordat je een dier vaak tegen komt buiten op straat of tijdens een boswandeling. Je kan het bijvoorbeeld ook vaak voorbij zien komen op sociale media, in je dromen, boeken of films. Het kunnen allemaal manieren zijn van het dier om jou aandacht te treken.

De laatste en in sommige gevallen misschien wel de belangrijkste. Voor welk dier ben jij bang? Vaak hebben deze dieren je veel te vertellen. Ga na waar het dier voor staat en kijk wat je daaruit kunt opmaken.

Als je je jouw spiritueel dier hebt ontmoet, hoe leg je dan contact?

Wat ik meestal doe; ik ga terug naar het open veld van de visualisatie die ik hierboven beschreef en laat het dier naar me toe komen. Je kan dan verschillende dingen doen. Je kunt je band versterken door vragen te stellen, om advies te vragen of door gewoon aanwezig te zijn. Het kan zijn dat het dier iets van jou vraagt, als jij dat dan voor hem doet geeft hij jou weer antwoord op je vragen. Wat je ook kunt doen is het dier bestuderen, wat zijn ze bewegingen, hoe leeft hij?

Wat je ook kunt doen is de Spirit Animal vragen of hij in een bezoekje wilt brengen in je dromen. Hierbij is het wel belangrijk dat je je dromen grotendeels kunt onthouden. In deze dromen kun jij samen met het dier dingen gaan ontdekken en kan hij jou van alles vertellen, luister goed en onthou wat hij je allemaal verteld.

Je kunt ook het contact versterken doormiddel van Spirit Animal edelstenen producten die passen bij het dier. Samen met Dino van Crystal Cave hebben wij een lijn uitgebracht met edelstenen armbanden en Orgonite hangers die passen bij het dier. Door deze sieraden te dragen kom jij meer in contact met de energie van het dier en kan de communicatie makkelijker verlopen. Iedere maand komen er weer nieuwe Spirit Animals bij in het assortiment. Bij elke armband en hanger die wij verkopen gaat er 10% naar het WNF. Neem hier een kijkje voor alle spirit animal producten.

Hieronder geef ik je graag een overzicht van een aantal Spirit Animals en wat ze voor mij betekenen (let op dit kan voor ieder anders zijn, luister vooral naar je gevoel)

♥︎ Hert ♥︎
Hert staat voor tederheid, kracht, innerlijk kind, zachtaardig, gevoelig, intuïtief.
Het hert leert jou in je eigen kracht te staan, je bent krachtiger dan je denkt word er gezegd. Dit doet zij op een zachtaardige manier. Ze zorgt er ook voor dat je intuïtie groeit en je contact kun leggen met het innerlijk kind.

♥︎ Zwaan ♥︎
Zwaan staat voor liefde, schoonheid, gratie, loyaliteit, trouw, toewijding en elegantie.
De zwaan leert jou dat je mooi bent, precies zoals je nu bent. De mooie en de minder mooie kanten, je mag ze allemaal omarmen want alles samen maakt jou perfect en tot het mens wat je nu bent. De zwaan moedigt je aan je liefde te delen in deze mooie wereld met alles en iedereen. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van kunst, poëzie of muziek, maar weet ook dat je net zo veel weer terug mag ontvangen als je uitzend.

♥︎ Otter ♥︎
Otter staat voor nieuwsgierigheid, opgewektheid, vriendschap, samenwerking en plezier.
Wanneer je je verbonden voelt met otter, is het tijd om jezelf vrijheid en het plezier te gunnen om te ontspannen en al je dagelijkse beslommeringen los te laten. Otter laat je weten dat je eerst voor jezelf moet zorgen. Ga met de natuurlijke stroom van het leven en vind vreugde en verwondering in de kleine dingen.

♥︎ Toucan ♥︎
Toekan staat voor eenheid, aantrekkingskracht, communicatie, sociaal, vertrouwen en vakmanschap.
Toekan leert je communiceren, om je boodschap over te brengen wanneer dat nodig is, door zijn kracht en vertrouwen te geven in het proces. Durf anders, spannend en brutaal te zijn, want hij zal meer kleur toevoegen aan alle aspecten van je leven. Toekan zal laten zien hoe je dit moet doen, terwijl je vitaliteit in balans houdt met aardingseigenschappen. Toekan laat zien dat je vocaal sterk kunt zijn met alle middelen die je hebt.

♥︎ Bison ♥︎
Bison staat voor stabiliteit, kracht, bescherming, ontspanning en eigenwijsheid.
Bison leert ons om het pad te bewandelen dat elke stap die je zet dankbaar te zijn voor wat we hebben. Hij helpt met het creëren van een diepe verbinding met moeder aarde, innerlijke vrede en kracht. Bison zal je overvloed en een vrije onafhankelijke geest schenken.

♥︎ Pauw ♥︎
De pauw staat voor schoonheid, zelfliefde, eer, integriteit, moed en wedergeboorte.
Laat jezelf en alles wat je bent maar zien, je mag jezelf showen zegt de pauw. Het is tijd, laat je prachtige veren zien. Er zal een wedergeboorte plaatsvinden de schoonheid zit al in je en je mag het nu naar buiten brengen. Vraag mij maar om hulp en steun om de moed te verzamelen dan doen we het samen.

♥︎ Vos ♥︎
Vos staat voor aanpassingsvermogen, handigheid, boodschapper, strategie en wijsheid.
Slim ga ik te werk. Sommige noemen mij ook wel sluw, maar dat doe ik allemaal om voor mijn familie to zorgen en zelf te overleven. Ik kan je leren trouw te blijven aan jezelf en je dierbaren. Je opnieuw verbinden met de mensen van wie je houd. Zit je vast in je werk gebied? Roep mij dan om hulp

♥︎ Konijn ♥︎
Konijn staat voor vreugde, opleiding, vruchtbaarheid, geloof, geluk en overvloed.
Kijk eens goed om je heen zegt het konijn, zie je de vreugde? het is overal, kijk maar eens goed. Ik kan jou leren de wereld weer te zien als een grote speeltuin. In deze speeltuin mogen we geweldige dingen doen. Klimmen en klauteren, kleuren en bouwen. Hoe zou jij de wereld willen inkleuren? We gaan samen op pad om de vreugde terug te brengen in alles wat je doet. Ben jij klaar voor geluk en overvloed?

Veel liefs, Melissa & Dino ♥︎♥︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Spiritueel ❤︎ Kies een kaart

Hoi Lief mens! Vandaag kun je een kaartje kiezen die betrekking heeft op deze week. Ik gebruik hierbij het Godinnen...

Sluiten