fbpx

Spiritueel ❤︎ Kies een kaart

Hoi Lief mens! Vandaag kun je een kaartje kiezen die betrekking heeft op deze week. Ik gebruik hierbij het Godinnen deck van Doreen Virtue. 

Kies op gevoel een kaart hierboven, dit is jouw kaart. Hieronder kun je de beschrijving vinden van de kaarten 1 tot 3 van links naar rechts.

Kaart 1: Damara – Begeleiden van kinderen.

“Je bent goed in het helpen, adviseren en genezen van kinderen. Gebruik dit talent om nú kinderen te helpen.”

Iemand kan tegelijkertijd aardig zijn en een slechte beschermer. Mijn waakzaam oog voor het bewaren van de harmonie in huisgezinnen is gebaseerd op mijn verlangen, dat kinderen hun jeugdige eerbied en hun verwondering kunnen blijven behouden. Hoe kunnen we anders verwachten dat zij elfen en engelen kunnen zien, en met hen communiceren? Hoe kunnen wij er anders voor zorgen dat de kinderen zo weldadig kunnen blijven lachen? Werk samen met mij aan het begeleiden van kinderen, en je zult zien dat je eigen verbeeldingskracht wordt geprikkeld door deze jonge mensen, die je telkens weer verbaasd doen staan. Je eigen enthousiasme en jeugdige geest zal bij de kinderen hun respect en hun aandacht wekken. Ik zal je in contact brengen met jonge mensen die profijt kunnen hebben van jouw hulp en kwaliteiten.

Verschillende Betekenissen:
– Zoek werk dat te maken heeft met het helpen van kinderen
– Doe vrijwilligerswerk met jonge mensen
– Binnenkort komen er kinderen in je leven
– Zorg goed voor je eigen innerlijke kind, laat het spelen en lachen
– Besteed tijd aan je eigen kinderen, praat met hen van hart tot hart
– Binnenkort komen er kinderen in je leven
– Je zult vader/moeder worden

Kaart 2: Butterfly Maagd – Transformatie.

“Er vindt op dit moment een enorme verandering plaats, deze zal een grote zegen voor je zijn.”

Terwijl je midden in deze periode van verandering zit, is het heel natuurlijk dat je je afvraagt of je toekomst wel veilig is. Dan ben ik er om je duidelijk te maken dat ook jij een deel uitmaakt van de natuurlijke cycli van geboorte, dood en wedergeboorte. Als je verlangt naar nieuwe dingen in jezelf en in je leven, moet je eerste oude dingen in je leven loslaten en laten gaan! Deze veranderingen zou je moeten vieren, niet er bang voor zijn! Omarm van harte alle lessen die je van de oude dingen hebt geleerd, en laat ze dan los, laat ze gaan! Geef je over aan het enthousiasme voor het nieuwe, voor de geschenken die je gegeven worden. En laat het wonder daarvan je verrassen, en geniet ervan.

Verschillende Betekenissen:
– Wees niet bezorgd over de dingen die voorbij zijn, want zij bereiden de weg voor het nieuwe.
– Door deze verandering zijn je gebeden verhoord.
– laat het oude los.
– wees niet bezorgd over deze veranderingen het komt echt allemaal in orde.

Kaart 3: Kali – Einde en Begin.

“Het oude moet eerst worden losgelaten voordat het nieuwe zijn intrede kan doen.”

k prijs iedereen wiens hard de universele orde aanvaardt, een orde die de schijn heeft chaotisch te zijn en steeds te veranderen. In werkelijkheid is alles ontworpen en geregeld tot in het kleinste detail, en werkt alles ook perfect. De dans van het universum is een gelukkige dans, de energie ervan draait rond en rond in een continue viering van het leven zelf. Dans mee, geliefde, en geniet van de wonderlijke reis waar de verhalen van je leven worden samengeweven. Wees niet bang voor wat er uitziet als een verandering of een verlies. Het is alleen maar een energetische overgang, in interactie met jou en je dierbaren. Omarm het, als een duidelijk bewijs dat leeft! Omarm je diepste emoties als een teken dat je echt mens bent!

Verschillende betekenissen:
– Blijf positief denken, want je gedachten hebben grote kracht
– Laat het verleden los
– Het is tijd om verder te gaan
– De huidige veranderingen dienen jouw hoogste goed
– Wat een verlies lijkt, is in werkelijkheid het begin van een gelukkige nieuwe fase

Voor welke kaart heb jij gekozen?

Veel liefs, melissa! Xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Personal ❤︎ Lucky List #5

Hi lieve mensen! Het is weer eens tijd voor een Lucky list/ dankbaar lijst. Er zijn weer een aantal super...

Sluiten