fbpx

Woon ❤︎ Kamerplanten wishlist + Kortingscode!

Hi lief mens! Binnenkort gaan wij verhuizen! En ons nieuwe appartement willen we graag opleuken met zoveel mogelijk planten. In dit artikel wil ik graag met jullie onze Wishlist bespreken! 

Verhuizen!

Wij hebben super leuk nieuws! Want ik en mijn vriend (Anthony) gaan binnenkort verhuizen! Ontzettend spannend natuurlijk, maar onwijs leuk. Wij gaan verhuizen naar een appartementje in Haarlem, de stad waar ik geboren en opgegroeid ben. Op het moment wonen we er 10 minuten rijden vanaf, maar dat zien we wel even door de vingers, haha! Bij het appartement hebben we geen buitenruimte dus was mijn idee al snel om het binnen een soort van buiten te gaan maken en dat kun je natuurlijk het beste doen door zo veel mogelijk planten neer te zetten en door natuurlijke elementen naar binnen te halen. Vandaag wil ik graag mijn planten wishlist met jullie delen, want ik heb er aardig wat op het oog ; ).

Kamerplanten Wishlist:

♣ Orchidee
♣ Ananasplant
♣ Pannenkoekenplant
♣ Monstera/gatenplant
♣ Aloë Vera
♣ Areca Palm
♣ Cactus
♣ Spiderplant

Stiekem hebben we nog veel meer op ons lijstje staan! We willen graag zo veel mogelijk verschillende planten en formaten in planten zodat we er kwa decoratie mee kunnen gaan spelen. Afgelopen 18 mei was het Luilak en dan is er hier in Haarlem altijd een luilak/potjesmarkt waar je allemaal planten en bloemen voor binnen en buiten voor een koopje kan kopen! Hier hebben wij al aardig wat planten kunnen kopen van ons lijstje zoals: De ananasplant, areca palm, cactus en de pannenkoeken plant.

Aloë Vera:

Het bedrijf Het beste van de Kweker vroeg aan mij of zij een paar aloë vera plantjes naar me mochten opsturen, dit vond ik natuurlijk super leuk want deze stonden nog op mijn wishlist! Het beste van de kweker is een bedrijf die samenwerkingen heeft met meerdere kwekers, jou planten/bloemen komen direct bij de kweker vandaan waardoor ze helemaal vers zijn en langer mooi blijven. De aloë vera plant is een vetplant die al heel wat jaren bij ons bekend is. De plant zorg voor een zuivere lucht in huis. Raakt het blad beschadigd? Dan heelt de plant de wond met het sap dat in het blad aanwezig is. Dit sap word ook gebruikt voor allerlei verzorgingsmiddelen. Kijk maar eens op Pinterest wat voor DIY’s je allemaal kunt doen met een aloë vera plant, ontzettend leuk! Misschien dat ik het een keer ga proberen, maar eerst maar eens genieten van deze prachtige plantjes in ons nieuwe huisje!

Vind jij deze plantjes nou ook zo schattig? Met de code: vaderdag krijg je 10% korting op alle artikelen van Het Beste van de Kweker! Ben je nog opzoek naar een vaderdag cadeau? Op het moment hebben ze super leuke vaderdag pakketten met stoere kamer planten!

Welke kamerplant zou jij nog graag in je huis willen? 

Veel Liefs, Melissa <3

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Lees vorig bericht:
Video ❤︎ Vakantie Vlogs Eemhof 2018

Hi lieve mensen! Vandaag heb ik twee vakantie vlogs voor jullie van onze midweek in Center Parcs de Eemhof afgelopen...

Sluiten