fbpx

Personal ❤︎ Lucky List #5

Hi lieve mensen! Het is weer eens tijd voor een Lucky list / dankbaar lijst. Er zijn weer een aantal super leuke dingen gebeurd die ik graag met jullie wil delen! Veel leesplezier. 

♧ Afgelopen jaar heb ik voor het een op een kleinschalige spirituele beurs gestaan in Haarlem, afgelopen april was er weer een beurs en ook hier stond ik met mijn Orgonites en Vegan kaarsen! Het was een ongelofelijk leuke en gezellige dag. Veel mensen leren kennen en gezellige praatjes gemaakt. Veel bekijks bij de Orgonite alleen kwa verkoop ging het wat minder dan de vorige keer, maar dat kan gebeuren. Ik heb alsnog een heerlijke dag gehad en veel kennis op gedaan en kennis gedeeld en daar gaat het ook om!

♧ Ik ben nu sinds een paar maanden in behandeling bij Praktijk de Witte Roos. Zij geeft natuurgerichte en Cranio-Sacrale behandelingen. Sinds ik deze behandelingen volg ga ik met ongelofelijke stappen vooruit! Wat ik allemaal meemaak bij deze behandelingen is onwijs bijzonder. Zo hebben we al verschillende reizen gemaakt in mijn lichaam maar ook door de dimensies en tijdperken heen. Onwijs bijzonder en het werkt ontzettend helend! Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en kan bijna niet wachten tot mijn volgende behandeling, haha!

♧ Door de behandelingen kom ik onder andere ook weer veel meer buiten, steeds een beetje meer en steeds een beetje verder. Zo ben ik ook al een paar keer wezen shoppen, wat ik een lange tijd niet meer gedaan had, maak ik spontaan ritjes in de auto en zijn we ook vaker hele dagen weg. In het verleden zou een hele dag teveel voor me zijn geweest.

♧ Doordat ik weer meer ondernam en buiten kwam wilde ik toch wel heel graag weer iets oppakken wat in mijn tiener jaren zacht gezegd mijn leven was, haha! Namelijk concerten! Ik vond het altijd heerlijk om naar concerten te gaan Live muziek gaf mij enorm veel energie en daarbij reisde ik heel Nederland door, waardoor ik ook nog veel zag. Helaas werd dit me na een tijd teveel en met de angsten en ontstoken maag erbij ging het helemaal niet meer. Tot ik begin maart dacht; ik wil het toch wel weer een keer gaan proberen. Ik kocht een kaartje voor het concert van Harry Styles 14 maart in de Ziggo Dome; voor de zekerheid staanplaatsen, zodat ik me wat vrijer voel en makkelijker weg kan wanneer ik wilde. De weg erheen was ontzettend moeilijk, maar eenmaal in de zaal en de muziek voelend door me lichaam was dat bijna helemaal verdwenen. Ik heb heerlijk kunnen genieten van het hele concert en hoefde ook niet eerder weg. Dit is voor mij echt een gigantisch mijlpaal!! (Je kunt de vlog van dit avontuur hier bekijken) en ik ben ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Stiekem staan er ook al nieuwe concerten geplant zoals: The Maine, en the Dirty Daddies. Hopelijk kan ik ook nog een ticket voor Passenger scoren, maar we gaan het allemaal zien. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in!

♧ Als laatste wil ik nog even iets delen wat voor mij een hele mooie dag was. Zoals ik misschien al eerder verteld heb heeft mijn moeder een verzorgpony waar ik af en toe bij help. In verband met drukte en stiekem ook toch wel een beetje de kou was ik er al een tijdje niet geweest. Kort geleden besloot ik dan toch weer een keertje te gaan omdat ik het toch allemaal wel een beetje miste. Onderweg ernaartoe kreeg ik voor het eerst een bloedneus, ik heb nog steeds geen idee hoe dat kwam, maar mijn moeder zij dat het wel vaker voor komt op de fiets als je last hebt van hooikoorts, naja dat ter zijde, ik heb het overleeft. Had geen zakzoekjes bij me dus ik kwam helemaal bebloed aan op stal, haha! Afijn we hebben een heerlijk buitenritje gedaan! Dit was voor mij erg lang geleden en het was ontzettend mooi weer, lekker in een t-shirtje. Savannah (de pony) schrok een aantal keer, hier had ik nog geen ervaring mee, maar met de hulp van mijn moeder ging het eigenlijk hartstikke goed en ik ben erg dankbaar dat ik dat heb mogen ervaren, want ik ben er een tijd best wel bang voor geweest. Ik schrok wel elke keer, maar ik ben blijven zitten en alles ging super goed. Het was een heerlijke en leerzame rit in de buitenlucht!

Waar ben jij op het moment dankbaar voor?

Veel liefs, Melissa! <3

 

BewarenBewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Wat is een Orgonite/ Orgone Energie?

Ik wil het eerst hebben over een stukje achtergrand van de orgonite. Orgonite werd namelijk ontdekt in de jaren 30...

Sluiten