fbpx

Video ❤︎ Hoe maak je een Small Orgonite!

Hi hi! Vandaag is het eindelijk zo ver het is mij ontzettend vaak gevraagd hoe ik nou zo’n Orgonite maak, of ik cursussen heb en of ik die in de toekomst ga aanbieden. Ik heb er een tijd overga gedacht om een kleine workshop of cursus uit te schrijven, maar dit vond ik erg lastig en ook minder duidelijk overkomen. Na even nagedacht te hebben kwam ik al heel snel op het idee waarom geen video’s? Ik maak al heel veel video’s en op deze manier kan iedereen precies zien wat ik doe en kan ik erbij vertellen, jullie kunnen vragen stellen en die kan ik dan weer meteen onder de video behandelen! Perfect! Helaas heb ik voor echte fysieke workshop nog geen ruimte, maar in de toekomst wil ik dat zeker gaan doen. Voor nu hoop ik dat jullie deze video leuk vinden, heb je vragen? stel ze gerust en laat je me ook even water wat voor orgonite je als volgende zou willen zien in een video? Mag een bestaande maar ook een compleet nieuw idee zijn! Ik hou wel van een beetje uitdaging! Veel kijkplezier <3

Veel liefs,

Melissa! xXx

BewarenBewaren

2 gedachtes op “Video ❤︎ Hoe maak je een Small Orgonite!”

  1. Beste Melissa

    Wat een leuke video 🙂 Graag zou ik ze zelf leren maken. Nu vroeg ik mij af waar je al het materiaal kan vinden om dit te doen. Ik ben van opleiding kleuterjuf en kindercoach 🙂 en dit sluit hier mooi bij aan. Zou je mij misschien een beetje wegwijs willen maken hierin? 🙂 Alvast heel erg bedankt!

    Ik wens je een fijne avond!

    Dorien

    1. Hi Dorien! dat wil ik zeker. Als je het nog niet gedaan hebt zou je mij dan even een mailtje kunnen sturen. dan stuur ik je daar alle linkjes. Mijn mail is info@happylisz.nl Mocht je al een mail gestuurd hebben dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. Veel liefs Melissa <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Lees vorig bericht:
Video ❤︎ Be Creative With Me Smashbook Page

Hoi Allemaal! In deze video gaan we samen een Smashbook pagina maken van het afgelopen Harry Styles concert van 14...

Sluiten