fbpx

Wat is een Orgonite/ Orgone Energie?

Wat is Orgonite?

Ik wil het eerst hebben over een stukje achtergrond van de orgonite. Orgonite werd namelijk ontdekt in de jaren 30 van de vorige eeuw door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde levensenergie bundelen en versterken. Deze energie word ook wel Chi, Ki, Prana of Orgone genoemd, een andere naam voor Orgonite die veel gebruikt word is dan ook Orgone. Dr. Wilhelm Reich ontdekte dat deze levensenergie werd vastgehouden door een combinatie van giethars en edelstenen. Deze combinatie werd versterkt door er metalen aan toe te voegen. Hij ontdekte hierbij dat negatieve energie in een ruimte werd omgezet tot positieve energie. Dit was het begin van een orgonite.

Nu der dag worden ze door steeds meer mensen gemaakt met allemaal hun eigen prachtige intenties en creaties. Er ontstaan steeds meer mooie nieuwe ideeën. Je hebt een Orgonite in verschillende vormen zoals piramides (ook weer onderverdeeld in verschillende vormen en maten), schijven, hangers, bollen, pendels, cirkel of life, schedels, buisjes en nog veel meer!

Een piramide is vaak een prachtig kunstwerk om te zien en worden vaak gebruikt om neer te zetten in je ruimte zoals: de woonkamer, slaapkamer, en/of werkkamer. De buisjes zijn compleet nieuw op de markt, deze draag je ook bij je, maar dan voor een wat kortere tijd. Deze geven je echt even de boost die je nodig heb en raken daarna zoek of lopen leeg, het fijne aan deze buisjes is dat je ze overal bij/op je lichaam kan dragen met bijvoorbeeld een stukje tape. Zo kun je ze precies op de plek van een blokkade bij je dragen zonder dat je er al te veel last van hebt! Super handig! De schijven kunnen ingezet worden om verschillende voorwerpen op te laden zoals voedsel, water, medicatie, edelstenen, planten en bloemen en je eigen handen. Hangers kun je gemakkelijk bij je dragen om zo jou energieveld te zuiveren en je welzijn te verhogen. De grote van een Orgonite speelt een grote rol. Hoe groter de Orgonite, hoe groter bereik de orgonite heeft en hoe beter hij werkt.

Wat doet een orgonite zoal?

Een Orgonite werkt altijd en werkt continu. Hij zorgt ervoor dat negatieve energie en gedachten omgezet worden in positieve energie of gedachten. Hij zorgt voor een bescherming tegen negatieve stralingen zoals: computers, telefoons, WIFI. Reinigt je chakra’s en aura en brengt ze weer in balans. Helpt tegen slapeloosheid en nachtmerries. Hij versterkt de kracht van de edelstenen die erin zitten 50 tot 1000 maal. Zuivert de atmosfeer en laad water energetisch op. Helpt mee bij het ontwaken en ontwikkelen van je aangeboren spirituele zintuigen. Hij helpt je af te schermen van prikkels; ideaal als je erg gevoelig bent (HSP’er).

Mijn persoonlijke ervaring met orgonite

Mijn eerste Orgonite was een hanger met tijgeroog. Ik heb hem ontzettend veel gedragen, ik het begin moest ik er nog heel veel aan wennen, maar al snel merkte ik dat ik veel meer zelfvertrouwen had als ik de hanger droeg. Ik had heel veel last van angsten en voelde me ook erg onzeker en onstabiel. Het zat onder andere in mijn hoofd dat ik het allemaal niet kon; bijvoorbeeld naar een verjaardag gaan of boodschappen doen. Daarom deed ik dat ook niet meer. Door het dragen van de hanger kon ik de dingen weer aan en werd ik weer zelfverzekerd genoeg om te weten dat ik het wel kan en dat ik krachtiger ben dan ik denk dat ik ben! Inmiddels is deze prachtiger hanger helaas kapot, maar hij heeft mij ontzettend veel gebracht! Meer persoonlijke ervaringen deel ik graag met jullie in de groep op Facebook die je kunt vinden via deze link!

Enkele ervaringen van klanten!

‘Ik had heel erg migraine vandaag en nu trekt het weg met allemaal tintelingen, zo bizar!’
‘Ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer 8 uur achter elkaar geslapen!’
‘We merkten na het uitpakken snel duidelijk verschil, de sfeer werd meteen beter. Mijn zoon neemt zijn piramide overal mee naartoe in huis’
‘Ik krijg iedere keer weer tintelingen als ik hem draag’
‘Sinds ik de hanger draag heb ik geen paniekaanvallen meer. Afgelopen week was ik de hanger een keer vergeten en kreeg die dag ook gelijk weer een paniek aanval’
‘De dag dat ik de orgonite piramides binnen kreeg veranderde de condens op de ramen van saaie en rommelige vlekken naar prachtige kunstwerken in een driehoek vorm!’
‘Gisteren avond de piramide op mijn nachtkastje gezet en het buisje onder me kussen. Vanmorgen werd ik heerlijk fris wakker!’

Is jouw interesse gewekt in Orgonite en zou je er graag een willen aanschaffen? In de webshop staan alle Orgonite stukken die ik op dit moment heb je gaat naar de webshop door hier te klikken

Zou je graag een orgonite willen laten maken speciaal voor jou op maat en met jou wensen? Dat kan stuur mij even een mailtje via het contact formulier of een PB via Facebook. Je kunt me vinden onder Melissa Besteman of Orgonites van Happylisz. 

Zou jij graag als aller eerst op de hoogte willen zijn van alle nieuwe orgonite stukken en meer willen leren over orgonite? Sluit je dan aan bij de Facebook groep Orgonites van Happylisz op Facebook. Hier kun jij ook jou ervaring en orgonites delen! klik hier om je aan te melden.

❤︎ Veel Liefs, Melissa! ❤︎ 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Spiritueel ❤︎ Kies een kaart

Hoi Lief mens! Vandaag kun je een kaartje kiezen die betrekking heeft op dit weekend. Ik gebruik hierbij het Mystieke...

Sluiten