fbpx

Spiritueel ❤︎ Kies een kaart

Hoi Lief mens! Vandaag kun je een kaartje kiezen die betrekking heeft op dit weekend. Ik gebruik hierbij het Mystieke Elfenorakel deck van Maria Hartjes en Babette van den Berg. 

Kies op gevoel een kaart hierboven, dit is jouw kaart. Hieronder kun je de beschrijving vinden van de kaarten 1 tot 3 van links naar rechts.

Kaart 1: De Elf van Emotie

Toon je emoties, daar heb je recht op!

De Elf van Emotie zegt: je loopt al een hele tijd rond met emoties. Het wordt tijd dat je iemand in vertrouwen neemt zodat jij je emoties kan ventileren.Nu loop je als het ware met je ziel onder je arm. Hierdoor stagneert alles en kom je niet verder.Ga met een therapeut praten die je kan vertrouwen en bij wie jij een goed gevoel hebt.Of schrijf het eens van je af, dat geeft al opluchting en hierdoor kom je weer dichterbij jezelf.Je hebt nu de neiging om de schuld bij de ander te leggen. Dit werkt zo niet en je komt daardoor steeds dieper in de put te zitten. Vergeef jezelf met alles en heel je hart. Hierna kan je ook de ander vergeven. Je helingsproces begint en je krijgt weer zin om van alles te ondernemen. Werk er aan zodat je na een tijd jezelf weer kunt zijn. Je kan het! Wij, de elfen, steunen en begeleiden je met dit proces.

Kaart 2: De Elf van Bevrijding

Je hebt je bevrijd van je zware lasten.

De Elf van bevrijding geeft aan dat jij jezelf hebt bevrijd van alle lasten die je je leven lang al met je mee hebt gedragen. De rugzak werd te zwaar, je hebt hem leeggeschud, dat wil zeggen bijna, je hebt van alles nog een beetje behouden. Dat mag omdat het je heeft gemaakt tot de mens die je nu bent. Het verleden bestaat niet meer, morgen is er nog niet, je bent helemaal in het NU aanwezig. Er was turbulentie voor nodig om je wakker te schudden, maar je hebt er gehoor aan gegeven. Nu breekt er een nieuwe tijd voor je aan, je wilt graag leren. Het is nu de tijd om een studie of een cursus te gaan volgen. Ook zal er een nieuwe woonplek voor je komen, de oude heeft zijn werk gedaan. Je bent toe aan iets nieuws, vandaar deze kaart die je op dit moment nodig hebt om je te vertellen dat wij je helpen. Wij, de elfen, zijn bij je om je de weg te wijzen die je nu mag gaan. Je bent geliefd om wie je bent.

Kaart 3: De Boodschapper Elf

Je ontvangt boodschappen direct vanuit de Akasha Kronieken.

De Boodschappen Elf zegt: je intuïtie is zo gegroeid dat je een directe verbinding hebt met de Akasha: de grote bibliotheek in de sferen waar alle gegevens van iedereen zijn opgeslagen vanuit het verleden (vorige levens) , het heden en de toekomst. Je hebt heel hard gewerkt aan jezelf, zowel lichamelijk als geestelijk. Door het vertrouwen dat je hebt in Goed en de Deva’s van de Natuur, kan jij direct de boodschappen ontvangen die nodig zijn om je medemens en dieren te helpen bij hun genezingsproces..Twijfel nier aan je gaven, deze zijn niet onopgemerkt gebleven door ons, de elfen.Blijf in je nederigheid en ga niet voorbij aan je zuiverheid. Wij, de elfen, zijn je dankbaar voor je hulp en zullen je ter zijde staan bij jouw taak hier op aarde.

Welke Orgonite hangers liggen bij de kaarten?
Kaart 1: Labradoriet
Kaart 2: Carneool
Kaart 3: Amethist

Welke kaart heb jij?

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Video ❤︎ Mediteren en Orgonite maken

Hi lieverds! Ik deel graag met jullie mijn nieuwe Vlog waarin ik ga mediteren en voor het aller eerst Orgonite...

Sluiten