fbpx

Spiritueel ❤︎ Vaarwel mijn vriend

Hoi lieve mensen! Vandaag heb ik iets heel anders voor jullie, ik heb deze ervaring al eerder gedeeld op Facebook afgelopen week maar wilde het toch ook nog even hier met jullie delen! Afgelopen week beleefde is namelijk iets wat ik erg mooi en bijzonder vond! 

Vaarwel mijn vriend tot snel!

Gisteren kreeg ik mijn laatste inwijding voor de gold reiki, dit was weer een prachtige ervaring de energie van gold reiki is zo iets moois om te mogen meemaken. Na de inwijding was is in een hele mooie meditatieve staat. Ik kwam aan bij een prachtig stuk natuur een soort kuil waar alle soorten naturen in een was geplaatst een stukje bos, een stuk duinen en bergen, sneeuw, woestijn de tropen en noem zo maar op ik stond er boven op de afgrond naar te kijken toen mijn krachtdier het hert met zijn prachtige gewei naast me kwam staan en mij naar beneden begeleiden naar dit prachtige stuk natuur. Ik keek mijn ogen uit ging naar het stukje water en haalde mijn hand even door de waterwal die daar stond. We hebben even prachtig gewandeld en nog wat dingen met elkaar gedeeld toen ik door had waar dit prachtige bezoek om ging, het was tijd voor hem om te gaan, hij had zijn taak bij mij voltooit. Dit voelde ik al een tijdje maar ik vond het moeilijk afscheid te nemen van dit prachtige wezen, mijn vriend, mijn gids. Hij vertelde mij dat hij altijd in de buurt zal zijn indien ik hem weer nodig had maar dat voor nu iemand anders zijn stokje zou overnemen. Op dat moment kwam er een prachtig paard aangelopen, dat maakte me aan het huilen zo mooi was hij het voelde als een herkenning, ik had hem al wat vaker gezien en weet dat ik nu klaar ben voor zijn prachtige wijsheid. Ik nam huilend afscheid van het prachtige hert die zoveel voor mij heeft betekend de afgelopen tijd, het was het eerste krachtdier waar ik echt mee in contact kwam, gelukkig is hij nog steeds overal om mij heen, in het logo van cervus vigor, op mijn heilige plekje op mijn bureau hij is en blijft voor mij overal aanwezig. We namen afscheid en hij liep de natuur in ver ver weg tot ik hem niet meer kon zien. Het prachtige paard mijn nieuwe krachtdier troosten mij door zijn hoofd op mijn schouder te leggen, dit voelde als een thuiskomen, zo mooi, zo liefdevol! We liepen samen weer naar boven om ons avontuur te beginnen, ik ben ontzettend benieuwd wat jij me allemaal te vertellen en te leren hebt. We staan aan het begin van een nieuw en prachtig hoofdstuk! 

Ben jij bekent met krachtdieren, zo ja wat is jou krachtdier?

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

BewarenBewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Spiritueel ❤︎ De volle maan van 5 Oktober 2017

Hoi lief mens, 5 Oktober aanstaande is het weer Volle Maan. Wat kun je allemaal doen tijdens een volle maan...

Sluiten