fbpx

Personal ❤︎ Lucky list #4

Hoi Lief mens! Het is weer tijd voor een lucky list, want wat een prachtige tijd het ik achter de rug met allemaal mooie dingen! Ik ga jullie vertellen waar ik allemaal dankbaar voor ben en wat de mooie momenten waren. Lees je mee?

Als jullie dit artikel hebben gelezen weten jullie dat ik al langere tijd loop met een angststoornis. Eind mei hakte ik eindelijk een grote knoop door, ik wilde geholpen worden door medicatie. Dit heb ik lange tijd afgewezen omdat ik ervan overtuigd was dat het de oorzaak niet aanpakte. Ook hoorde ik hele verschillende dingen over de medicatie die mij vaak niet aanstonden. Na jaren overwegen hakte ik de knoop in mei dus door. Het was weekend, dus de dokter kon ik nog niet bellen, dus moest ik wachten tot maandag, maar tussendoor kreeg ik een heel lief berichtje van iemand die mij een tip gaf voor een homeopathisch middel die zij gebruikte voor haar angsten. Ik ben ik contact gegaan met dezelfde homeopaat en heb op dit moment de beste medicatie (ondersteuning) die ik mij kan wensen! Ik kom weer buiten, heb minder angst in het openbaar en kan steeds verder reizen met de auto. Ik ben zo dankbaar om deze kans en met de keuze die ik heb gemaakt! Ooit hoop ik het natuurlijk weer allemaal zonder medicatie te kunnen, maar voor nu is dit een prima oplossing en ook nog eens beter voor mijn lichaam!

♧ Door de nieuwe medicatie kom ik weer meer buiten en kwam ik weer in aanmerking met paarden en paardrijden. Deze droom/wens had ik al een aantal jaar en ik kwam er onlangs weer mee in aanraking. Mijn zusje en moeder rijden allebei paard op een ponyclub/manege en steeds meer wekte het mijn interesse. Ze denken onwijs mee en niks is te gek, lukt het jou maar 15 minuten mee te doen met de les? Prima! Wil je alleen poetsen? Ook goed. Dit zorgden ervoor dat ik het heel langzaam en heel rustig kon opbouwen, ook omdat de manege 15 minuten rijden is had ik een extra uitdaging en oefening. Ik ging er voor een lange tijd iedere donderdag heen. In het begin heel erg spannend en daarom begon ik met mijn moeder helpen met poetsen en kijken naar haar les. De keer daarna hetzelfde en vervolgens voor mijn moeder uitstappen met het paard. Ook ben ik een paar keer bij de les van mijn zusje geweest om te helpen poetsen en naast haar te lopen bij een buitenrit. Toen op een dag was het zover; ik voelde me goed en ik durfde het aan! Ik poetste een pony en deed voor het eerst in lange tijd weer mee aan een les! Het was super leuk en zeker voor herhaling vatbaar! Helaas door vakantie’s en het drukke rooster van mijn vriend is het niet meer gelukt om terug te gaan. Ik heb nog geen rijbewijs, durf nog niet bij anderen in de auto en het is een uur fietsen wat fysiek voor mij nog te zwaar is. Maar opgeven doe ik niet, binnenkort doe ik zeker weer een lesje mee!

♧ Voor de winter had ik iets nodig voor in de webshop wat ik kon blijven verkopen. Aangezien het 22 graden moet zijn om een Orgonite te maken kon ik daar niet mee door gaan en wilde ik iets nieuws hebben, het zou zonde zijn als ik in de herfst en de winter mijn webshop zou moeten sluiten omdat hij leeg komt te staan. Het duurde niet lang om te verzinnen wat voor nieuw product er kwam. Het moest namelijk een product worden die je vooral in de herfst en winter zou gebruiken, maar eventueel ook erna, daarnaast moest het natuurlijk ook een spirituele touch hebben en het liefst iets met edelstenen. Doordat ik op het moment bezig ben met de studie kruidengeneeskunde kwam ik op het idee om geur kaarsen te maken met een edelsteen er in en kruiden als topping! Ik ben ontzettend trots op hoe ze uiteindelijk geworden zijn! Binnenkort komt er nog een limited edition herfst en winter geur, komen er waxine lichtjes en wax melds! Ik kan nu al niet wachten!

♧ 9 september was er bij ons in het dorp een braderie met jaar en rommelmarkt. Ik wilde al heel lang een keer kijken hoe mijn producten het zouden doen op een markt of beurs, dus zaten wij 9 september, nadat het gestopt was met regenen op ons plekje met de spulletjes uit onze webwinkel. Helaas was het niet zo’n hele mooie dag dus was het niet zo heel druk over het algemeen, maar ons tafeltje kreeg veel bekijks! Ik heb een paar producten mogen verkopen en heel veel mensen blij gemaakt met een gratis mini edelsteentje! Ik was van te voren erg zenuwachtig en had een beetje last van mijn maag, maar eenmaal daar heb ik allemaal leuke praatjes gemaakt en veel contact gehad met mensen. Het was onwijs leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar!

Ben jij nog ergens dankbaar voor? 

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Gastblog ❤︎ De Prachtige werking van Brandnetel

Hi allemaal, vandaag is gastblogger Anthony weer aan het woord. In zijn vorige blog heeft hij het gehad over het...

Sluiten