fbpx

Personal ❤︎ Lucky list #3

Hoi lief mens, het is weer tijd voor een lucky list! Waar ben ik allemaal dankbaar voor en wat zijn de mooie dingen van de afgelopen tijd? Ik vertel het je allemaal! Ik zit op dit moment heerlijk in de tuin op een prachtige zondag luisterend naar de wind, de vogels, vliegtuigen en al het andere moois; een perfecte dag om een lucky list te schrijven! 

♧ In maart ontdekte ik Civas en ben ik begonnen aan de studie Intuïtieve ontwikkeling. Het is voor mij een lange tijd geleden dat ik een studie heb gedaan en het zat al een tijdje aan me te knagen. Ik wilde weer graag leren, ik leerde natuurlijk wel uit boeken en van internet, maar toch was dat het niet helemaal. Ik was opzoek naar meer; iets waarbij ik thuis kon studeren op mijn eigen tempo waarbij ik uiteindelijk een certificaat of een diploma kon behalen. Ik ben erg dankbaar dat Civas op mijn pad is gekomen! Inmiddels heb ik mijn diploma van intuïtieve ontwikkeling al binnen en ben ik begonnen met en nieuwe studie; Mineraal en Kristal therapie!

♧ Vorig jaar werd ik zo gelukkig van het zien groeien van ons moestuintje. Dat er uit een piepklein zaadje zo iets moois en groots kan groeien wat je dan weer kunt opeten, prachtig! Dit jaar zijn wij ook weer vroeg begonnen en hebben we al rucola, spinazie, radijs en sla kunnen oogsten! De moestuin ziet er weer prachtig uit. Dit jaar hebben we wat extra expirimentjes zoals muismeloentjes, pompoen, framboos, kruisbes en witte salie. Vooral de witte salie ben ik erg trots op en kan niet wachten om voor het eerst witte salie te branden uit eigen tuin!

♧ Dit jaar heb ik de Orakelkaarten, Lenormand kaarten en Tarot helemaal ontdekt! Ik ben nog steeds en beginner en aan het oefenen, maar ik heb al heel veel mooie dingen mee mogen maken door deze prachtige kaarten! Iedere vrijdag leg ik voor de facebookgroep: Zijn wie je echt bent kaarten voor een aantal leden. De feedback is altijd zo lovend, daar word ik echt intens gelukkig van!

♧ In mijn vorige Lucky list had ik het al even over reiki en over dat het mijn leven positief veranderd heeft. De afgelopen tijd ben ik hier alleen nog maar positiever over gaan denken (als dat nog kan). Ik mag mezelf nu namelijk ook Kundalini reiki master noemen en heb de 1e en 2e graad van gold reiki behaalt, wat een prachtige, zachte maar sterke energie is dat! Ik gebruik deze prachtige energie als ik angst voel opkomen. Dus bijvoorbeeld in de auto, in het openbaar of thuis als ik mij ergens druk om maak. Het maakt mij wat rustiger en zorg ervoor dat mijn gedachten even worden verminderd. Heerlijke en prachtige energie waarvan ik niet kan wachten om het te delen met andere mensen en dieren!

♧ Dan ben ik natuurlijk onwijs dankbaar voor de voortgang van mijn webshop! Het gaat beter dan ik had gehoopt en dat maakt me onwijs gelukkig! Alle lieve berichten dat jullie de orgonites mooi vinden, dat jullie de mooie energie voelen en dat het jullie helpt laat mijn hart smelten! Ik geniet ervan mijn creativiteit te uiten en mooie dingen te maken! Ik kan niet wachten om nog veel meer mooie ideeën met jullie te delen!

Wat staat er op jou lucky list?

Veel Liefs, Melissa

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Video ❤︎ Orakelkaart leggen voor Juni

Hoi lief mens, het is vandaag 1 juni dus dat betekend dat het weer tijd is om een algemeen kaartje...

Sluiten