fbpx

My Week In Pictures #29

IMG_2395

Hoi allemaal, Het is weer tijd voor een nieuwe My Week In Pictures! Ik heb een drukke week gehad afgelopen week dus er zijn ook veel foto’s. Ze zijn niet allemaal door mij gemaakt maar ook door mensen op de film set!

IMG_2397

Woensdag was de eerste filmdag! En wat was dat spannend zeg. Gelukkig liep alles redelijk goed. We hebben die dag niet alles kunnen filmen wat op de planning stond, daarvoor krijgen we nog een terugkom dag. Hier zie je ook een stukje van waar ik woon, natuurlijk wel een beetje anders gemaakt voor de film!

IMG_2398

Donderdag was weer een filmdag. We hebben bij familie in langeraar gefilmd. Een super toffe filmlocatie! De opname verliep allemaal zoals gepland.

IMG_2399

Vrijdag is mijn vriend weer gaan filmen. Ik ben die dag thuis gebleven omdat ik me niet echt zo lekker voelde, nog veel te doen had aan mijn blog en het huis een beetje netjes wilde maken.

IMG_2389

Zaterdag hadden we even geen filmdag. We hebben lekker rustig aan gedaan. Bovendien was het weer ook niet zo mooi.

IMG_2400

Zondag hadden we nog even pauzen van het filmen en gingen we even naar de Makro en daar kwamen we deze twee drankjes tegen! Een paar jaar geleden was ik echt verslaafd aan Dr. Pepper ik vond dat zo onwijs lekker. Nu mag ik het helaas niet meer.. Anthony had ze meegenomen om te proeven. Volgens hem zijn ze allebei ontzettend lekker! Helaas kan ik daar niet over meepraten.

Liefs,

Melissa x.

3 reacties op “My Week In Pictures #29”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
My Week In Pictures #28

Hoi allemaal, afgelopen week heb ik churros gebakken, is mijn Boohoo pakketje binnen gekomen en heb ik weer een heerlijke...

Sluiten