fbpx

My Week In Pictures #27

Hoi allemaal, afgelopen week heb ik afscheid genomen, heb ik een outfit post gemaakt, soep gegeten en nog meer. kijk en lees verder!

IMG_2348

Afgelopen maandag had ik een minder leuke dag. We hebben afscheid genomen van Matino (mijn eerste hond).  Hij is 14 jaar oud geworden en heeft een vol leven gehad!  We hebben de keuze gemaakt om hem te laten inslapen omdat hij niks meer zag, doof was en haast niet meer kon lopen van de pijn. We hebben hem laten cremeren in Wijk Aan Zee en gaan hem deze week ergens uitstrooien. Waar zijn we nog niet helemaal over uit. Ik mis hem heel erg, maar ben wel blij dat hij nou ze rust heeft. Rust zacht Matino, we missen je!

IMG_2354

Woensdag kocht ik voor het eerst een Yoga magazine! erg leuk magazine om te lezen. Volgende maand ga ik beginnen met yoga en ben heel benieuwd of het mij wat gaat helpen. Zijn er onder mijn lezers mensen die aan yoga doen?

IMG_2353

Donderdag ben ik samen met mijn vriend foto’s gaan maken voor een nieuwe outfit post in het nieuwe parkje in onze buurt. Erg mooie locatie! Bekijk hier de post:  IMG_2356

Zaterdag heeft Anthony z’n binnenband vervangen en ja daar moet ik natuurlijk even bij kijken, hihi!

IMG_2357

Zondag heb ik even rustig aan gedaan, ik voelde dat mijn lichaam erg moe was. Ik heb een soepje gemaakt en heb een artikel geschreven. Aan het eind van de dag hebben ik en Antony nog even een avond wandeling gedaan door het park.

Hebben jullie een goeie week gehad?

Liefs,

Melissa x.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All search results
Facebook
YouTube
Pinterest
Instagram
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
My Week In Pictures #26

Hoi allemaal, voor deze week heb ik helaas niet zo veel foto's excuses daarvoor! Maandag zag ik een pakket in...

Sluiten